multilingual links

Switch to the English version of this blog.

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws:
Onze trip in Zuid-Amerika zit er op. We hebben de hete Brazilaanse zomer weer geruild voor de koude, maar zonnige Montrealaise winter. Recent plaatsten we de nog de verhalen van Buenos Aires en Brazilie online.
Volg de links in de balk hierboven om terug te keren naar de verhalen per land. Wil je alle foto's nog eens bekijken klik dan hier.

1/24/2011

Rio de Janeiro

1. Bij Fabiana's ouders
Onze eerste dagen in Rio de Janeiro verbleven we bij Fabiana's ouders in de wijk Jacarepagua van waaruit we een uitstapje maakten naar het financiele centrum van de stad. Twee gezichten, twee keer het echte Rio.
LEES MEER

2. Van oud naar nieuw in Rio de Janeiro
Op de laatste dag van 2010 verhuisden we naar de stranden van Rio de Janeiro om daar de overgang naar 2011 te vieren.
LEES MEER

3. Het strand van Ipanema en de toeristische attracties in Rio
Via via konden we goedkoop in een appartementje verblijven op 2 minuten van het schitterende strand van Ipanema. Dit werd voor verschillende dagen onze uitvalsbasis voor de toeristische attacties van Rio de Janeiro en onze locatie op een steenworp van de stranden. We hebben ons verblijf enkele keren verlengd. Het was moeilijk om er weg te geraken...
LEES MEER

4. De afgelegen wijken van Rio - Recreio
Na 7 dagen Rio de Janeiro hadden we beslist eindelijk onze trip verder te zetten. We mislukten in onze opzet. In plaats van Rio achter ons te laten beslisten we te gaan kamperen in een afgelegen wijk van de Capital.
LEES MEER

5. Terug in Rio - het strand van Copacabana en afscheid van onze Braziliaanse familie
Na drie dagen in hoger gelegen gebieden te hebben vertoeft, keerden we nog voor een dagje terug naar Rio waar we eindelijk ook eens een namiddag op het beroemde strand van Copacabana doorbrachten en afscheid namen van onze Braziliaanse familie.
LEES MEER

Geen opmerkingen:

Een reactie posten